Valuetainment придоби домейна VT.com за 2,5 млн. долара

Valuetainment придоби домейна VT.com за 2,5 млн. долара

22 октомври 2023
Патрик Бет-Дейвид и неговата медийна компания Valuetainment вече са горди собственици на домейна VT.COM. Бет-Дейвид направи съобщението по време на четиридневната си Vault Conference, тренировъчен лагер за бизнес и лидерство, който се проведе в началото на месеца в The Diplomat Resort в Маями, Флорида.
 
Тази сделка се явява резултат от дългогодишни усилия на основателя на Valuetainment, Патрик Бет-Давид, и неговият екип, за да направят Valuetainment най-могъщата марка в световния бизнес. Патрик Бет-Дейвид каза на публиката, че се е опитвал да закупи домейна VT.com от пет години и ги помоли да познаят кой домейн е оценен на 2,5 милиона долара. 
"Just acquired a 2 letter domain for Valuetainment. We’ve come a long way.  Big things coming soon. Future looks bright." написа Патрик Бет-Давид в своя профил в Х.
 
Домейнът VT.com е регистриран през 1994 г. Проверка в регистъра показва, че мултимилионерът инвеститор в домейни, Брент Оксли е притежавал домейна VT.com през 2021 г и е предполагаемия продавач.
 
Valuetainment, стартирана през 2012 г., се превърна в световен лидер в областта на предприемачество, мотивация и обучение. Патрик Бет-Давид, известен с видео-подкаста си "Valuetainment", успешно изгради аудитория от милиони последователи по целия свят. Със своите вдъхновяващи разкази и ценни уроци, Valuetainment се превърна в популярен източник на знание за предприемачи и лидери.
 
Придобиването на домейна VT.com представлява следващата стъпка в стратегическата еволюция на Valuetainment. С този нов актив, марката разширява своята присътност и утвърждава своя статус като глобален играч в областта на предприемачеството, новините и образованието. Използването на VT.com като уебсайт ще подпомогне още повече достъпността и лесното намиране на съдържанието, предоставяно от Valuetainment.
 
Продажбата на домейна VT.com създава нови възможности за развитие на марката. Този ход не само подчертава амбицията на Valuetainment да постигне световно признание, но също така предоставя и по-добро удобство за потребителите, които ще могат по-лесно да достъпват съдържание, предлагано от тази уважавана марка.
 
След завладяването на домейна VT.com, Valuetainment продължава да иновира и развива своята продуктова гама. Основната цел на марката е да продължи да вдъхновява и учи предприемачите и лидерите от цял свят. Със своята най-нова придобивка, Valuetainment укрепва позициите си като един от най-влиятелните източници на информация и мотивация за всички, които се стремят към успех в бизнеса и живота.
 
Valuetainment и Патрик Бет-Давид продължават да вървят по пътя на предприемачеството и мотивацията, и този последен ход - придобиването на VT.com, им предоставя ново вълнуващо начало. Своевременно и важно е да се наблегне, че VT.com ще продължи да предоставя висококачествено съдържание и вдъхновение за предприемачи и лидери по целия свят.