Clip.bg

  • Кат. номер:001255

Перфектният домейн за вашата видео платформа за споделяне на клипчета и видеа. Сайтът Clip.bg може да предоставя на потребителите възможността да качват, споделят и търсят видеоматериали на различни теми и жанрове.

 

Ето и някой от възможностите за развитие на домейна Clip.bg:

 
Платформа за качване  и споделяне на видеоклипове: Потребителите могат да качват свои собствени видеоклипове от компютъра или мобилното устройство. Това позволява на хората да споделят своите лични видеозаписи, събития и творчески проекти с общността.
 
Видео рекламна платформа - Създайте платформа, която свързва рекламодатели с видео създатели за разпространение на видео обяви.
 
Видео стрийминг услуга - Предлагайте услуга за видео стрийминг с живи събития, филми и сериали на български и чужди езици.
 
Видео студио за изработка на рекламни клипове и видеа
 
Магазин за видео оборудване - Създайте онлайн магазин, който предлага видео камери, аксесоари и софтуер за видео обработка.
 
Мобилно приложение: Сайтът може да бъде достъпен и чрез мобилно приложение, което улеснява гледането и споделянето на видеоклипове дори докато сте на път.
 
Видео уроци и обучение - Предоставете онлайн обучение и видео уроци по различни теми, като готварство, изкуство, спорт и др.