Blog

Printing.com e продаден за $2.3 милиона долара

Software Circle продаде премиум домейна Printing.com на придобиващата американска група JAL Equity Corp за 2,3 млн. долара. Printing.com е оригиналното име на бизнеса с франчайзинг на печатници, основан от Тони Рафърти с франчайз магазини и фирмени магазини преди около 20 години. Превръща се в Grafenia, а сега в Software Circle. Printing.com е базирано в Обединеното кралство дружество за печат. Стартирала през 1992 г., тя има над 300 франчайза в Обединеното кралство и Ирландия, които се обслужват от производствената ѝ база в Трафорд Парк, Манчестър, Обединеното кралство. Има и магазини и във Франция, Нидерландия, САЩ и Нова Зеландия.

read more
Kismet Group инвестира 20 милиона долара за домейна Media.com и за платформа за управление на репутацията и за борба с дезинформацията

Media.com ще дава възможност на потребителите да споделят своите истории и да поемат контрола върху репутацията си чрез ангажиране с всички видове медии. Media.com дава на хората и компаниите начин да покажат своята марка, да разкажат своите истории, да публикуват своите възгледи и да отговорят на дезинформация, без намеса.

read more
Valuetainment придоби домейна VT.com за 2,5 млн. долара

Патрик Бет-Дейвид и неговата медийна компания и подкаст Valuetainment, вече са горди собственици на домейна VT.COM. Бет-Дейвид каза на публиката, че се е опитвал да закупи домейна VT.com от пет години и ги помоли да познаят кой домейн е оценен на 2,5 милиона долара.

read more
Избрахте ли правилното име за вашия онлайн магазин?

Една от ключовите стъпки при създаването на онлайн магазин е изборът на подходящото име. Името на вашия онлайн магазин е визитна карта за вашия бизнес и може да има голямо влияние върху успеха му. В тази статия ще разгледаме някои важни аспекти, които трябва да вземете под внимание при избора на име за вашия онлайн магазин.

read more
Как да изберете правилния домейн за вашия стартъп?

Премиум домейните са разликата между успеха и провала на вашия стартъп бизнес.

read more
Как да изберете правилния домейн за вашия нов бизнес?

Домейнът е визитната картичка на вашето онлайн присъствие и често пъти първото нещо, което клиентите ви ще забележат. Правилният домейн може да има значително влияние върху успеха на вашия бизнес.

read more
Домейнът HELP.com беше продаден за 3 милиона долара

Новата година започва страхотно с продажбата на Help.com за 3 милиона долара

read more
Hubspot придоби домейна CONNECT.com за 10 милиона долара

Hubspot придоби домейна connect.com за $10 милиона долара през последното тримесечие.

read more