Често задавани въпроси (FAQ)

Какво е Премиум Домейн?

Когато става въпрос за избор на домейн за вашият бизнес, не трябва да се примирявате с какво да е име и да правите компромиси. Премиум имената на домейни са кратки, запомнящи се и незаменими в днешния конкурентен свят на онлайн бизнес. Те съдържат и най-популярните думи в съответната индустрия. Вашият уебсайт е лицето на вашия бизнес и първокласният домейн ще засили присъствието Ви в мрежата, тъй като генерира интерес и привлича трафик към вашия сайт. Както в недвижимите имоти така и в интернет, трите най-важни неща са локация, локация, локация.

Как се прехвърля регистрацията на домейна?

Домейните се прехвърлят, след като направите заявка за регистрация в сайта на регистър.бг или в сайта на суперхостинг.бг с основание за ползване на името: Основанието не се променя -> Прехвърляне на регистрацията на домейна.

Как мога да закупя вече регистриран домейн?

Ние предлагаме услугата "Домейн брокер", който може да Ви съдейства при закупуване на вече регистриран домейн
 
Ако желания от Вас домейн не е в нашия каталог и е вече регистриран, не винаги означава, че не може да го придобиете. Първата стъпка на вашия домейн брокер е да идентифицира правилния човек, с когото да преговаря и да го накара да отговори. Оттам нататък целта е да получи възможно най-добрата цена за вас. Вашият брокер за придобиване на домейн също така осигурява безпроблемна транзакция, прехвърляйки името на домейна с активирана услуга за поверителност Whois към акаунта на избрания от вас регистратор. 

Как се заплаща домейна?

Можете да заплатите домейните чрез банков превод.

 

Колко ще струва подновяването на домейна?

Домейните се подновяват всяка година. Цената за подновяване е 70.40лв с ДДС.

Какво означава идентификация на регистранта?

Когато закупите домейна, е необходимо да направите заявка за регистрация. След като направите заявката за регистрация е необходимо да се идентифицирате. Идентифицирането може да стане чрез електронен подпис.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас