Статии

Printing.com e продаден за $2.3 милиона долара

Software Circle продаде премиум домейна Printing.com на придобиващата американска група JAL Equity Corp за 2,3 млн. долара. Printing.com е оригиналното име на бизнеса с франчайзинг на печатници, основан от Тони Рафърти с франчайз магазини и фирмени магазини преди около 20 години. Превръща се в Grafenia, а сега в Software Circle. Printing.com е базирано в Обединеното кралство дружество за печат. Стартирала през 1992 г., тя има над 300 франчайза в Обединеното кралство и Ирландия, които се обслужват от производствената ѝ база в Трафорд Парк, Манчестър, Обединеното кралство. Има и магазини и във Франция, Нидерландия, САЩ и Нова Зеландия.

прочети още
Kismet Group инвестира 20 милиона долара за домейна Media.com и за платформа за управление на репутацията и за борба с дезинформацията

Media.com ще дава възможност на потребителите да споделят своите истории и да поемат контрола върху репутацията си чрез ангажиране с всички видове медии. Media.com дава на хората и компаниите начин да покажат своята марка, да разкажат своите истории, да публикуват своите възгледи и да отговорят на дезинформация, без намеса.

прочети още
Valuetainment придоби домейна VT.com за 2,5 млн. долара

Патрик Бет-Дейвид и неговата медийна компания и подкаст Valuetainment, вече са горди собственици на домейна VT.COM. Бет-Дейвид каза на публиката, че се е опитвал да закупи домейна VT.com от пет години и ги помоли да познаят кой домейн е оценен на 2,5 милиона долара.

прочети още
Избрахте ли правилното име за вашия онлайн магазин?

Една от ключовите стъпки при създаването на онлайн магазин е изборът на подходящото име. Името на вашия онлайн магазин е визитна карта за вашия бизнес и може да има голямо влияние върху успеха му. В тази статия ще разгледаме някои важни аспекти, които трябва да вземете под внимание при избора на име за вашия онлайн магазин.

прочети още
Как да изберете правилния домейн за вашия стартъп?

Премиум домейните са разликата между успеха и провала на вашия стартъп бизнес.

прочети още
Как да изберете правилния домейн за вашия нов бизнес?

Домейнът е визитната картичка на вашето онлайн присъствие и често пъти първото нещо, което клиентите ви ще забележат. Правилният домейн може да има значително влияние върху успеха на вашия бизнес.

прочети още
Домейнът HELP.com беше продаден за 3 милиона долара

Новата година започва страхотно с продажбата на Help.com за 3 милиона долара

прочети още
Hubspot придоби домейна CONNECT.com за 10 милиона долара

Hubspot придоби домейна connect.com за $10 милиона долара през последното тримесечие.

прочети още